Investeren in je eigen ontwikkeling heb je je leven lang profijt van. De belangrijkste investering heb je zelf in de hand. Je maakt tijd vrij voor je eigen ontwikkeling, oefent en bent actief bezig om je mentale gezondheid te bevorderen. Dit zal wellicht gepaard gaan met vallen en opstaan… maar samen met YourHealthyMind is er altijd een positieve ontwikkeling zichtbaar.

Het is goed om te weten dat er verschillende mogelijkheden zijn, wat betreft financiële ondersteuning.

1. Werkgever
Organisaties zien steeds vaker het belang om te investeren in vitale medewerkers en hebben een beleidsplan opgesteld om aandacht te besteden aan persoonlijke ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en verzuimreductie. Praat eens met je werkgever wat de mogelijkheden zijn. Een werkgever heeft veel baat bij een vitale medewerker en is wellicht bereid om daar in te investeren.

2. Belastingaftrek voor ondernemers en ZZP’ers
Als ondernemer en/of ZZP’er kun je gebruik maken van fiscale aftrekkosten. Voor verdere informatie zie www.belastingdienst.nl.

3. Belastingaftrek voor particulieren
In sommige gevallen zijn de kosten voor coaching fiscaal aftrekbaar. Coaching kun je dan zien als ‘studiekosten en scholingsuitgaven’. Zo moeten de uitgaven gericht zijn op je (toekomstige) beroep, er moet sprake zijn van een leertraject onder toezicht én het drempelbedrag moet hoger zijn dan 250 euro. Het kan interessant zijn om een belastingadviseur te raadplegen om te zien of je in aanmerking komt. Voor verdere informatie zie www.belastingdienst.nl.

4. Zorgverzekering
YourHealthyMind is (vanaf maart 2021) lid van de VMBN, als mindfulness trainer categorie 1. Dit is een voorwaarde, als je in aanmerking wilt komen voor een vergoeding door jouw zorgverzekeraar. De mindfulness training wordt door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed tot maximaal €350,- bij een aanvullende verzekering. Hierbij heb je een verwijsbrief nodig van de huisarts, waarbij de mindfulness training een middel is om klachten bij een burn-out/depressie te verminderen en/of te voorkomen. De verwijsbrief, samen met de factuur van YourHealthyMind, kan je zelf naar de zorgverzekeraar sturen.
Voor meer informatie zie https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness.

Tarieven
YourHealthyMind houdt van eenvoud en openheid, wat maakt dat de tarieven op de website zichtbaar zijn voor particulieren en voor zakelijke contacten. Houd de acties op social media (Instagram, Facebook en LinkedIn) in de gaten, om eventueel recht te hebben op een korting.

tarieven particulier
Tarieven zakelijk
0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

AANMELDEN