Project Description

Coaching

AANMELDEN

Coaching

AANMELDEN

Wat is coaching?
Coaching is een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door:

 • bewustwording en persoonlijke groei
 • het vergroten van zelfvertrouwen en
 • het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden

Is een coachtraject iets voor mij?
Een coachtraject is laagdrempelig, intensief en persoonlijk. Om een coachtraject te laten slagen is vertrouwen in elkaar een basis. Naast veiligheid en openheid, is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. YourHealthyMind werkt oplossings- en ervaringsgericht, met praktische oefeningen om jouw mentale gezondheid te bevorderen. De basiselementen ‘gedachten-gevoelens-gedragingen’ worden weer in balans gebracht (je leert balanceren), waardoor jij weer helderheid krijgt in je hoofd en je leven kan leven zoals je dat wenst. Een coachtraject is geschikt voor persoonlijke ontwikkeling, stress & burn-out en milde depressieve klachten.

Als organisatie samenwerken met YHM?
Als organisatie wil je gezonde en vitale medewerkers. Het is van belang om in een voorstadium stress te signaleren en het gesprek aan te gaan om grotere schade te voorkomen. Stress kan tijdelijk zijn, overspannenheid vindt over een langere periode plaats en een burn-out is onomkeerbaar. Coaching is een waardevol middel om de mentale gezondheid van de medewerkers te bevorderen, verzuim binnen de organisatie te reduceren en de duurzame inzetbaarheid te vergroten. YourHealthyMind werkt op drie niveaus:

 1. Het voorkomen van klachten.
 2. Het behandelen van klachten.
 3. De nazorg van een herstelperiode.

Als organisatie kan een coachtraject gestimuleerd worden door de medewerker financieel te ondersteunen.

Wat zit er in een coachpakket?
YourHealthyMind biedt ‘all-inclusive’ pakketten aan. Dit houdt in dat elk pakket bestaat uit:

 • een uitgebreide intake
 • coachgesprekken à 90 minuten (online of offline)
 • ondersteuning via Whatsapp of email tijdens het traject
 • een plan van aanpak op maat
 • verslaglegging n.a.v. de ontwikkelingen
 • ‘drieluik’ gesprek(ken) à 60 minuten, met de werkgever of een dierbare (alleen bij pakket #2 en #3)

De gesprekken vinden plaats in de praktijkruimte van YourHealthyMind, wandelend in de natuur van West Maas en Waal of via Google Meet (online videobellen). Hierbij wordt rekening gehouden met de RIVM maatregelen, rondom de corona situatie.

Kwaltiteit van een coachtraject
O
m de kwaliteit van een coachtraject te kunnen waarborgen, werkt YourHealthyMind met het acht-stappenplan van Annita Rogier. Afhankelijk van de coachvraag wordt het stappenplan in zijn geheel of in delen doorlopen. Daarnaast worden er verschillende technieken en modellen gebruikt zoals het GROW-model, RET, 5G’s van de cognitieve therapie, de logische niveaus, kernkwadranten, kernwaarden, schaalwandelen, het levenswiel en de ijsberg van Mcclelland. YourHealthyMind is aangesloten bij de NOBCO; Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Dit houdt in dat ze zich blijft ontwikkelen in het coachvak en regelmatig deelneemt aan intervisie en supervisie groepen.

Fysiek én mentaal fit
In het kader van
‘Fysiek én mentaal fit!‘ is er voor alle leden van, de sportschool in Beneden Leeuwen Training&Zo, een speciale actie: 3 coachgesprekken voor €150,- Samen gaan we aan de slag om (weer) mentaal fit te worden!

Haal bij de balie van Training&Zo de speciale kortingscode, zodat je €90,- korting krijgt op dit pakket (van €240,- voor €150,-) en meld je aan via de aanmeldpagina.

Let op!: De standaard coachpakketten van YHM zijn ‘all-inclusive’ pakketen. Het coachpakket van Training&Zo is in al zijn eenvoud samengesteld. Gewoon drie professionele coachgesprekken van elk 60 minuten, zonder alle extra’s die de ‘all-inclusive’ pakketten wel bieden. Het betreft een tijdelijke actie tot en met januari 2021.

Starten met een coachtraject
Wil je weten of we een klik hebben, voordat je aan een coachtraject wilt beginnen? Neem vrijblijvend contact op, om een gratis kennismakingsgesprek te plannen.

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

AANMELDEN