Project Description

Coaching

AANMELDEN

Coaching

AANMELDEN

YourHealthyMind biedt diverse mogelijkheden voor coaching aan

– Coachtraject: 4, 8 of 12 gesprekken

– Workshop ‘Boost Your Mind’

Wat is coaching?
Coaching is een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door:

  • bewustwording en persoonlijke groei
  • het vergroten van zelfvertrouwen en
  • het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden

YourHealthyMind werkt op drie niveaus:

  1. Het voorkomen van klachten.
  2. Het behandelen van klachten.
  3. De nazorg van een herstelperiode

Een coachtraject
Een coachtraject is interactief, intensief en intensief. De inhoud van het traject wordt helemaal op maat gemaakt, naar jouw wensen, met behulp van een 8-stappenplan. Om een coachtraject te laten slagen is vertrouwen in elkaar een basis. Naast veiligheid en openheid, is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. YourHealthyMind werkt mensgericht, ervaringsgericht, ontwikkelingsgericht en oplossingsgericht, met praktische oefeningen om jouw mentale gezondheid te bevorderen. De basiselementen ‘gedachten-gevoelens-gedragingen’ worden weer in balans gebracht, waardoor jij weer helderheid krijgt in je hoofd, rust krijgt in je lichaam en je leven kan leven zoals je dat wenst. Een coachtraject is geschikt voor persoonlijke ontwikkeling, stress & burn-out en milde depressieve klachten. In overleg bespreken welk coachpakket (#1, #2 of #3) passend is voor jou.

Coachtraject


Workshop ‘Boost Your Mind’
Deze 1 op 1 workshop heeft een vaste inhoud is vooral geschikt voor persoonlijke ontwikkeling. Ben je nieuwsgierig naar jezelf? Wil je meer ontdekken? Wil je nieuwe inzichten en patronen (h)erkennen? Wil jij je inzichten gelijk toepassen in je dagelijks leven? Dan is deze workshop iets voor jou!

In 2,5 uur kijken we naar jouw kernwaarden en kernkwaliteiten. Een fundamentele basis om aan te werken, die je gegarandeerd nieuwe inzichten geeft en jouw verder brengt in je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

workshop ‘boost your mind’


Kwaliteit van coaching
YourHealthyMind | Sanne van Wamel is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches) en blijft zich ontwikkelen om de coachvaardigheden en kennis up to date te houden. Daarnaast ben ik één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine en aangesloten bij Balansportaal.

“Het mooiste wat je kunt worden is jezelf”.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

AANMELDEN