Project Description

Organisaties

AANMELDEN

Organisaties

AANMELDEN

Preventief aan de slag met stress & burn-out binnen organisaties
Als organisatie wil je gezonde en vitale medewerkers. Het is van belang om in een voorstadium stress te signaleren en het gesprek aan te gaan om grotere schade te voorkomen. Stress kan tijdelijk zijn, overspannenheid vindt over een langere periode plaats en een burn-out is onomkeerbaar. Coaching, Mindfulness en Workshops zijn waardevolle middelen om de mentale gezondheid van de medewerkers te bevorderen, verzuim binnen de organisatie te reduceren en de duurzame inzetbaarheid te vergroten.

Alle diensten zijn interactief, intensief en effectief, waarbij de ander aangezet wordt tot effectief gedrag door:

  • bewustwording en persoonlijke groei
  • het vergroten van zelfvertrouwen en
  • het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden

Coaching
Coaching is een effectieve manier om preventief en behandelend aan de slag te gaan met stress gerelateerde klachten. In een coachtraject gaan we 1 op 1 aan de slag met een gerichte coachvraag vanuit de coachee en/of werkgever. De workshop ‘Boost Your Mind!’ heeft een vaste inhoud waarbij we terug gaan naar de kern van jouw persoonlijkheid (kernwaarden en kernkwadranten). Beide vormen van coaching dragen bij aan verzuimreductie, bevorderen de duurzame inzetbaarheid en vergroten de mentale vitaliteit.

1 op 1 Coachtraject
1 op 1 Workshop ‘Boost Your Mind!’

Mindfulness
Mindfulness is een leefstijl van volledig en bewust aanwezig zijn in het huidige moment, met compassie voor jezelf. De mindfulness training is een aandachtstraining waarbij je leert je observatiekracht te vergroten en met aandacht in dit moment te leven

MBSR|MBCT Mindfulness basistraining

Training
YourHealthyMind biedt verschillende workshops in groepsverband aan (Incompany). Een workshop is voor iedereen geschikt die aandacht wil besteden aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Psycho-educatie wordt afgewisseld met praktische oefeningen. Aan het einde van de workshop ga je met nieuwe inzichten naar huis, die gelijk toepasbaar zijn in je leven.

– Workshop #1: ‘Eerste Hulp Bij… Mijzelf!’
Deze workshop staat in het teken van JOU! Wie ben je écht? In drie uren ga je actief en intensief aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Praktisch, doelgericht en waardevol voor de rest van je leven. Ontdek je kernwaarden, kwaliteiten, valkuilen, gedachten, gevoelens, overtuigingen en leer hoe je deze inzichten om kan zetten in effectief gedrag.

– Workshop #2: ‘Eerste Hulp Bij… Stress!’
Als je jezelf écht kent, kun je je eigen stresssignalen ontdekken. Als je ze ontdekt, kun je ze voelen. Als je naar je gevoel luistert, kun je je gedrag effectief en duurzaam veranderen. In deze workshop leer je alles over stress, jouw stresssignalen en hoe jij effectief kan handelen om stress te voorkomen en/of te verminderen.

– Workshop #3: ‘Eerste Hulp Bij… Mentale onrust!’
Pieker je, heb je angsten, sombere gedachten, belemmerende overtuigingen of is er veel onrust in je hoofd? In deze workshop leer je hoe je je ‘mind’ weer helder kan krijgen. We gaan aan de slag met oefeningen uit de cognitieve therapie.

– Workshop #4: ‘Eerste Hulp Bij… Mindfulness!’
Mindfulness is een leefstijl van volledig en bewust aanwezig zijn in het huidige moment, met compassie voor jezelf. De mindfulness training is een aandachtstraining waarbij je leert je observatiekracht te vergroten en met aandacht in dit moment te leven. In deze workshop leer je hoe je ademruimtes te creëren en stilte momenten te pakken op de werkvloer, waarna je effectiever aan het werk gaat.

“De verandering die je zoekt, zit altijd in jezelf”.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

AANMELDEN