Welkom!
Wat goed dat je aandacht hebt en de tijd neemt om kort kennis te maken met mij. Ik ben Sanne van Wamel (1985) en heb in het jaar 2020 Your Healthy Mind opgericht om anderen te begeleiden om de mentale vitaliteit te verbeteren.

Zelf heb ik vele hulpverleners gezien tijdens mijn burn-out en depressie, maar passende hulp gemist. Want geen enkele hulpverlener gaf me dat inzicht wat ik écht nodig had om te herstellen: stoppen met vechten, ruimte maken voor moeilijke gedachten en gevoelens en écht leren voelen! Dat maakte dat ik uiteindelijk mijn hart kon gaan volgen, en niet mijn verstand.

Je vindt bij mij geen traditionele kantoorruimte met een sofa bank, waarbij we veel aan het praten zijn. Ik sta voor een informele sfeer, waarbij gelijkwaardigheid hoog in het vaandel staat. Door geaccrediteerde opleidingen te volgen, mijn eigen levenservaringen en de ACT vaardigheden heb ik geleerd om moeilijke situaties, gevoelens en gedachten te accepteren zoals ze zijn. En dat gun ik jou ook!

  • Als MENS ben ik open, makkelijk benaderbaar, empathisch, belangstellend, betrokken, direct, inspirerend, vriendelijk, hou ik van eenvoud en bied ik steun, vertrouwen en veiligheid zodat jij jouw ervaringen met mij durft te delen.
  • Als ERVARINGSDESKUNDIGE voel ik wat jij voelt, luister ik wat jij zegt, hoor ik wat jij denkt en zie ik wat jij doet.
  • Als VAKSPECIALIST onderzoek ik als ACT Coach en Gedragstherapeut de denk-, gevoel- en gedragspatronen van jou. Mijn werkwijze is praktisch, mensgericht, ervaringsgericht, procesgericht en oplossingsgericht.
  • Als PROFESSIONAL werk ik graag samenwerken met organisaties en mijn diensten dragen bij aan verzuimreductie, het vergroten van duurzame inzetbaarheid en de mentale vitaliteit van een ieder wordt bevorderd.
  • YOUR HEALTHY MIND is anders dan alle andere hulpverleners! De professionele begeleiding houdt niet op na een sessie. Want tussen de sessies door heb jij het juíst moeilijk. Ook dan sta ik voor je klaar, via de chat.

Wil je met mij persoonlijk kennismaken? Of wil je met mij sparren hoe we jou of jouw medewerkers mentaal vitaal krijgen én houden?

Laten we dan een (virtuele) kop koffie drinken samen!

Vakbekwaamheid Sanne van Wamel
act master logo