Jongeren hebben het mentaal zwaar genoeg! Tijd voor verlichting én actie!

Ik zie jongeren om mij heen die het mentaal zwaar hebben en graag een Mindfulness training willen volgen, maar daar de financiën niet voor hebben. Geld kan nooit een belemmering zijn om mentale klachten te behandelen. Daarom heb ik deze actie opgezet!

Mijn doel: Een pot met geld van €5000,-, waar jongeren gebruik van kunnen maken als ze een Mindfulness training willen volgen. Op deze manier wordt de training gratis!

Juist nu kan de 8-weekse (online) Mindfulness training een waardevolle rol spelen in het dagelijks leven van jongeren. Met de training ontwikkel je vaardigheden om beter om te gaan met stressvolle situaties, dus ook ten tijde van een crisis zoals corona. Mindfulness vermindert en voorkomt stress, intense emoties, angst, piekeren, negatieve gedachten en depressieve gevoelens. Het levert je meer keuzevrijheid, inzicht, wijsheid, zelfvertrouwen en zelfcompassie op wat kan leiden tot meer rust en ontspanning.

Veel jongeren hebben mentale klachten door de coronacrisis. Graag wil ik deze jongeren (16 t/m 24 jaar) financieel ondersteunen met behulp van donaties, zodat de Mindfulness training geheel GRATIS wordt. Geld mag namelijk nooit een belemmering zijn om aan je mentale klachten te willen werken!
Een duurzame investering waar ze de rest van hun leven profijt van hebben.

Met een streefbedrag van €5000,- wil ik een pot met geld verzamelen, waar jongeren uit kunnen putten en de volledige 8-weekse online ‘Mindfulness training voor jongeren’ gratis kunnen doorlopen. Dit onder begeleiding van mij als Mindfulness Trainer cat. 1 en de training is speciaal ontworpen voor jongeren, wetenschappelijk onderbouwd.

Een duurzame investering dus!

Samen kunnen we écht wat betekenen voor onze jongeren, voor slechts 5 euro per donatie. Wil je meer doneren? Geweldig!

Voor meer informatie, kijk dan even op www.steunactie.nl

Deel deze Blog

MELD JE NU AAN