Samenwerken met YourHealthyMind
YHM werkt graag samen met organisaties die, op welke manier dan ook, de mentale gezondheid aandacht willen geven. De diensten van YHM dragen bij aan verzuimreductie, duurzame inzetbaarheid en de mentale gezondheid van leden en/of medewerkers binnen organisaties.

Als organisatie wil je gezonde en vitale leden/medewerkers!
Naast de fysieke gezondheid is de mentale gezondheid nóg belangrijker om (structureel) aandacht te geven. Als er iets mis is met de fysieke gezondheid, is dat vaak sneller te herkennen (bijvoorbeeld een gebroken been). Mentale klachten zijn ongrijpbaarder en gebeuren intern in het hoofd (stress, negatieve gedachten, somberheid, piekeren, angsten etc). Het is van belang om in een vroeg stadium mentale klachten te signaleren en het gesprek aan te gaan om grotere schade te voorkomen. Stress gerelateerde klachten kunnen tijdelijk zijn, overspannenheid vindt over een langere periode plaats en een burn-out is onomkeerbaar. Depressies komen vaak terug in periodes, maar kunnen goed behandeld worden om herhaling te voorkomen.
Coaching, Mindfulness en Training hebben ieder zijn kracht en zijn los van elkaar te doorlopen. Allen zijn een waardevol middel om verzuim binnen de organisatie te reduceren, de duurzame inzetbaarheid te vergroten en de mentale gezondheid van leden/medewerkers te bevorderen.
YourHealthyMind werkt op drie niveaus:

 1. Het voorkomen van klachten.
 2. Het behandelen van klachten.
 3. De nazorg van een herstelperiode.

YourHealthyMind werkt interactief, intensief en effectief! De opgedane inzichten worden gelijk praktisch toegepast in het dagelijks leven.

Coaching
Coaching is een 1 op 1 traject waarbij de ontwikkeling van een individu centraal staat én er rekening gehouden wordt met de belangen van de organisatie. Als organisatie kun je coaching preventief en evaluatief inzetten om mentale klachten te voorkomen. Als er al mentale klachten zijn, is coaching een zeer effectief middel om de klachten te behandelen en te verminderen.
Er zijn drie coachpakketten beschikbaar:

 • Coachpakket #1: milde stressklachten
 • Coachpakket #2: overspannenheid
 • Coachpakket #3: burn-out begeleiding

Bij coachpakket #2 en #3 kunnen er ook gratis driegesprekken ingepland worden.

Ook is er een 1 op 1 workshop ‘Boost Your Mind’ beschikbaar. Deze workshop heeft een vaste structuur, waarbij er intensief aandacht wordt besteed aan de kern van elke persoonlijkheid: kernwaarden en kernkwadranten.

Mindfulness
Mindfulness is een effectieve en duurzame levenswijze om je denk-, gevoel- en gedragspatronen in een vroeg stadium te signaleren om mentale klachten te voorkomen en te verminderen. Uit wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat mindfulness een positief effect heeft op:

 • stress gerelateerde klachten: pijn in het lichaam, slaapproblemen, onzekerheid, spanningen, burn-out, piekeren en concentratieproblemen.
 • psychische klachten: somberheid, angststoornissen, depressies en eetstoornissen.
 • de gezondheid en de kwaliteit van leven: het mindful in het leven staan.

De 8-weekse MBSR|MBCT Mindfulness basistraining kan in groepsverband, in een tweetal of individueel doorlopen worden, zelfs op de werkvloer!

Training
De workshops van YHM worden in groepsverband aangeboden en kunnen ook Incompany georganiseerd worden. De workshops hebben vooral een preventief karakter. Er zijn vier workshops beschikbaar:

 • Workshop #1: Eerste Hulp Bij… Mezelf!
 • Workshop #2: Eerste Hulp Bij… Stress!
 • Workshop #3: Eerste Hulp Bij… Mentale Onrust!
 • Workshop #4: Eerste Hulp Bij… Mindfulness!

Per workshop is er plek voor max. 8 personen. Dit omdat YHM ook aandacht heeft voor de persoon die deelneemt, om maximaal te kunnen ontwikkelen.

Tarieven
YourHealthyMind houdt van eenvoud en openheid, wat maakt dat de tarieven op de website zichtbaar zijn voor zakelijke contacten. Bij een grotere afname van een dienst, wordt de prijs in overleg bepaald.

Samenwerkingen
Onderstaande bedrijven werken samen met YourHealthyMind.

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

AANMELDEN