Hey!

Wat goed dat je aandacht hebt en de tijd neemt om kort kennis te maken met mij.
Ik ben Sanne van Wamel (1985) en heb in het jaar 2020 YourHealthyMind opgericht, nadat ik hersteld ben van een burn-out en depressie. En waarom?
Ik heb passende hulp en begeleiding gemist in mijn herstelperiode. De traditionele weg met hulpverleners was voor mij niet helpend. Van de huisarts, naar medicatie, praktijkondersteuner, psycholoog, haptonoom, groepstherapieën, psychiater… Het waren andere hulpverleners en ervaringen die mij er bovenop brachten met duurzaam effect. Coaching, mindfulness en het ervaren van stilte retraites. Het interne onderzoek door mindfulness en retraites hebben mij andere inzichten gegeven die geen enkele andere hulpverlener mij heeft kunnen bieden. Coaching maakte alles toepasbaarder. De inzichten die ik ontdekte, kon ik gelijk toepassen in mijn dagelijks leven waardoor ik snel stappen vooruit kon zetten.

Dit alles heeft mij geïnspireerd om anderen met dezelfde klachten (persoonlijke ontwikkeling, stress & burn-out en depressie) professioneel te begeleiden met coaching, mindfulness en training.

▪ Als MENS ben ik open, makkelijk benaderbaar, empathisch, belangstellend, betrokken, direct, inspirerend, vriendelijk, hou ik van eenvoud en bied ik steun, vertrouwen en veiligheid zodat anderen hun ervaringen met mij durven delen.

▪ Als ERVARINGSDESKUNDIGE voel ik wat de ander voelt, luister ik wat de ander zegt, hoor ik wat de ander denkt en zie ik wat de ander doet.

▪ Als VAKSPECIALIST onderzoek ik als NOBCO Stress & Burn-out Coach de denk-, gevoel- en gedragspatronen van de ander van buitenaf en als VMBN Mindfulness Trainer cat. 1 van binnenuit: mensgericht, ervaringsgericht, ontwikkelingsgericht en oplossingsgericht.

▪ Als PROFESSIONAL werk ik graag samenwerken met organisaties en dragen mijn diensten bij aan verzuimreductie, het vergroten van duurzame inzetbaarheid en wordt de mentale vitaliteit van een ieder bevorderd.

▪ YOURHEALTHYMIND is anders dan alle andere hulpverleners! De professionele begeleiding houdt niet op na een sessie. Want tussen de sessies door heeft de ander het juíst moeilijk. Ook dan sta ik voor ze klaar. Daarnaast is er aandacht voor andere dierbaren die thuis goede hulp willen bieden, maar niet weten hoe. Iemand die burn-out is, of zich depressief voelt drukt heeft vaak invloed op andere sociale relaties. Er is ruimte om anderen uit te nodigen bij een coachgesprek.

Wil je met mij persoonlijk kennismaken? Of wil je met mij sparren hoe we jou of jouw medewerkers mentaal vitaal krijgen én houden?

Laten we dan een (virtuele) kop koffie drinken samen!

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

AANMELDEN