Workshop ‘Boost Your Mind’
Wil jij een boost met betrekking tot jouw persoonlijke en/of professionele ontwikkeling? Dan is deze 1 op 1 workshop iets voor jou!
Ontdek wie je écht bent, in de kern van jouw persoonlijkheid. In 2,5 uur tijd gaan we samen op een interactieve wijze aan de slag met jouw kernwaarden en kernkwaliteiten, waarbij je gegarandeerd nieuwe inzichten krijgt.

Laat je inspireren door mij en laat je verrassen door jezelf!

Wat zijn kernwaarden en kernkwaliteiten?
Kernwaarden zijn de kern van jouw hoofd, handen en hart. Als je weet wat ze zijn en waarom je ze belangrijk vindt, ga je je eigen patronen en keuzes in het leven (h)erkennen. Ze hebben namelijk invloed op je gedachten en overtuigingen, op je emoties, gedragingen en ze verklaren waar je wel of geen energie van krijgt.

Kernkwaliteiten is een onderdeel van kernkwadranten. Een kernkwadrant bestaat uit vier elementen: kwaliteiten, valkuilen, uitdaging en allergie. Je leert voelen wanneer je in je kracht staat, wat er in je hoofd gebeurt als je in je valkuil zit, wat je kan doen om weer terug in je kracht te komen en waarom je allergisch bent voor sommige eigenschappen van jezelf of anderen.

Combinatie van Coaching en Mindfulness
Tijdens deze ‘Boost Your Mind’ combineer ik Coaching met Mindfulness. Dit betekent dat ik de juiste vragen stel als coach waarbij je helderheid krijgt in jouw mind en als mindfulness trainer leer ik je voelen.

Wat levert deze workshop mij op?
Workshop ‘Boost Your Mind’ draagt bij aan:

  • bewustwording en persoonlijke/professionele groei
  • het vergroten van zelfvertrouwen en
  • het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden

Kwaliteit van coaching
YourHealthyMind | Sanne van Wamel is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches) en blijft zich ontwikkelen om de coachvaardigheden en kennis up to date te houden. Daarnaast ben ik één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine en aangesloten bij Balansportaal.

Aanmelden
Investeren in jezelf is de beste investering die je kan doen! Kijk snel op de pagina Aanmelden en plan jouw boost in.
Wil je meer informatie over persoonlijke ontwikkeling, kijk dan even op deze pagina: Persoonlijke Ontwikkeling

“Ken jij mij? Wie ben ik dan?
Weet jij mij beter dan ik?”

Trijntje Oosterhuis
– Ken je mij? –

0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 25% on all further treatments.

AANMELDEN